Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Onze school

Wij geloven dat wij er door dik en dun zijn, ten alle tijden, voor ieder kind. Wij laten niet los. Die onvoorwaardelijke aandacht, van zowel de leerkracht als het team, verdient ieder kind en daar mag het op rekenen.

Wij geven ieder kind de gelegenheid zijn of haar eigen toekomst te maken door de mogelijkheden te vinden om het maximale er uit te halen:

  • De Vijfmaster is een ontmoetingsplek waar alle kinderen zich thuis voelen; voor, tijdens en na schooltijd.
  • Op de Vijfmaster gaat de driehoek kind-ouders-omgeving uit van verbinding, samenwerking en een positieve sfeer. Dat is voor niemand vrijblijvend.
  • Op de Vijfmaster wordt hard gewerkt waarbij we uitgaan van de capaciteiten van het kind en de wederkerigheid tussen leerkracht – leerling. Met enthousiasme werken we aan de motivatie om het maximale eruit te halen.
  • Op de Vijfmaster zit je lekker in je vel. Er is alle aandacht voor lichaam en geest. De Vijfmaster staat voor die gezondheid en dat welbevinden.
  • Op de Vijfmaster ontdek je de wereld om je heen en groeit je verantwoordelijkheidsgevoel voor die wereld.

Voel je welkom om te komen kijken hoe dit er bij ons op school uitziet! Wij laten u met trots onze superleuke basisschool in de praktijk zien.